perjantai 1. maaliskuuta 2013

Eteisen ja wc:n remonttia

Ne kaksi meillä vaan roikkuvat ja roikkuvat.
Muuttaessamme tänne taloon, oli eteisessä oleva pikku wc lähinnä romuvarasto, jossa oli perällä pytty. Muodoltaan se oli kapea suorakaide, jossa oli vielä oviseinä viistossa. Eli oikein epäkäytännöllinen ja toimimaton. Ei ihme, että oli roumuvarastoksi jäänyt.
Nyt vessa on muodoltaan jo enemmän neliö, isännän muuteltua oviseinää mukavammaksi käyttää, mutta pintalaittoa vielä olisi. Romuvarastoa se ei ole enää aikoihin muistuttanut, mutta pintasilaus on jäänyt niiden muiden kiireiden alle odottelemaan.. Allas odottaisi oikeaa paikkaansa, ja listatkin pitäisi viritellä. Lattiaan ja koristeeksi. Sekä maalia pintaan. Siinä se sitten olisi. Paljoa ei puutu, mutta riittävästi kuitenkin.
Eteisestä, tuosta valottomasta sumpusta, löytyy myös vielä pientä fiksattavaa. Listaa, maalia, lattiapinnoitetta ja semmoista pientä. Levyjä on seinistä pois revitty, että esiin on saatu vanhaa lautaa sekä paneelia, mitkä joku on aikoinaan tylsillä levyillä peittänyt.
Oikein sormet syyhyävät päästä molempien projektejen kimppuun, mutta sitä ennen täytyy pyörähtää maali- ja listakaupan kautta. Kuvia kohteista sitten valmiimpina, katsotaan miten saadaan sumppu toimimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti